23 de juny del 2010

Rumb a Lleida!

Aquesta setmana les agrupacions socialistes han posat rumb cap a la Convenció Nacional que tindrà lloc el proper 17 de juliol. El Programa marc del PSC per als propers 10 anys és el motiu que ens reunirà a Lleida, per pràcticament donar per tancar el procés que ha portat al Partit ha debatre al llarg de molts mesos, a través d'una vintena de grups de treball, validat pel Consell de redacció, en la darrera fase. De Sants hi anirem 8 persones i tinc el plaer d'haver estat escollit delegat. Em fa especialment il·lusió representar el col·lectiu de militants del meu districte. Tindrem dos moments abans de treball i serà el debat intern l'Agrupació de Sants-Montuïc i al plenari de la Federació de Barcelona.

Vull destacar del document dues qüestions que m'interessen especialment: En primer lloc, l'èmfasi que s'ha fet a les qüestions relacionades amb la conciliació del temps personal, familiar i laboral; més enllà de la perspectiva de gènere, i en darrer terme, les qüestions relacionades amb la laïcitat, on es preveu el compromís de construir un pacte amb mesures que permeti construir amb la laïcitat com a punt de partida.

Tots dos temes estan molt lligats a les qüestions que afecten a allò que el PP diu "els problemes reals de la gent" i és que el gaudi del temps i la convivència són dues qüestions cabdals, que tindran protagonisme la propera dècada.

Bon debat a les agrupacions doncs.

1 comentari:

Anònim ha dit...

ejem! el tema de la conciliació com compagina amb el tema de l'acomiadament silvestre? ;-) una abraçada company! (Susi Montón, no tinc identitats telemàtiques)