28 de desembre del 2011

El nou portal MLP ja és una realitat

La nova web de l'MLP ja és una realitat. Des d'avui el portal de la coordinadora està en marxa. El podeu visualitzar aquí. A la home es poden llegir notícies de les entitats membres o del propi MLP així com posicionaments polítics en referències a qüestions d'actualitat. Altres apartats destacats són: Documents en el que es pot trobar escrits de rellevància i Galàxia Laica on estan vinculats els blocs personals de dirigents i activistes lliurepensadors. Hi ha dos apartats més que permet linkar amb les webs de les entitats membres i amb les entitats amb qui es manté vincles d'amistat o col·laboració. El compromís de les entitats és d'alimentar el portal amb l'objectiu de convertir-lo en un espai de referència i cohesió de la coordinadora.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Espero que dicha renovacion se haya realizado con trabajo de abnegados voluntarios, sin que el herario publico haya puesto un solo centimo en ello. No es consistente criticar recortes en ciencia y seguir gastantndo en festivales identitarios e idearios de los cuales solo se nutren aquellos apesebrados al tema, es como minimo incoherente por no decir hipocrita.

Gracias por adelantado por la censura, que recuerda al mas puro estilo del anterior regimen, el de pqquito bajo palio: eliminar toda aquella opinion contraria a sus intereses y credos.