4 de setembre de 2013

'Les idees sense organització' arribar a 50.000 visites


Vam començar el 30 de maig de 2005 i poc a poc ens hem convertit els còmplices perfectes, i és que el meu bloc i jo hem aconseguit arribar a 50.000 visites en un total de 532 publicacions en 8 anys.

Les tres fonts de trànsit principals són les piulades de Twitter, les recerques que feu Google i el link del bloc del meu padrí, en Joan-Francesc Pont. També hi ha entrades des de la Galàxia Laica, al portal de l’MLP i des de Facebook.

Sorprèn però que poc més del 50% són de Catalunya i Espanya. Al voltant de 22.000 visites procedeixen d’arreu del món. I fa gràcia per que pràcticament la totalitat del bloc és en català.

Darrerament hem aconseguit tenir més de 2.000 visites mensuals. La tendència és de creixement en els darrers mesos, augmenten les visites en cadascuna de les entrades i en el còmput global mensual.

A partir d’aquest any, hem obert el web www.fabianmohedano.cat, amb una imatge inspirada en Les idees no viuen sense organització. Complementa amb informació, projectes en  marxa, agenda i galeria de fotografies.

Moltes gràcies amics, germans, enemics íntims, adversaris... Recordeu a Gramsci: Les idees no viuen sense organització!