23 de març del 2010

La Fundació Ferrer i Guàrdia entitat resident del Castell de Montjuïc

La Fundació Ferrer i Guàrdia i l'Ajuntament de Barcelona han signat un conveni a través del qual s'atorga l'status d'entitat resident del Castell de Montjuïc. Ignasi Cardelús i David Prujà respectivament han signat l'acord aquest matí, previ a una visita a les instal·lacions. El conveni possibilita disposar d'un espai a partir del qual els equips dirigents i tècnics de les organitzacions del Moviment Laic i Progressista podran fer tancades de treball, a les renovades instal·lacions.

No és casualitat aquesta signatura ja que aquesta iniciativa se suma a d'altres que realitza la Fundació Ferrer i Guàrdia a la muntanya de Montjuïc en el marc de la Diada Ferrer i Guàrdia, el 13 d'octubre, així com el Fòrum de Llibertat de Consciència, previst pels 1, 2 i 3 d'octubre.

El conjunt del Moviment Laic i Progressista es felicita d'aquestes iniciatives que, progressivament, estan fent que la fortalesa militar del Castell de Montjuïc, passi a ser de la ciutat de Barcelona, per a l'ús popular dels seus conciutadans.