2 d’abril del 2011

Experiència de suport a l'Espai Social Progressista a Vilanova i la Gelgrú

Després d’un any d’obres per a la rehabilitació arquitectònica de l’Ermita de Sant Joan de Vilanova i la Geltrú, avui, 2 d’abril s’inaugura la seu del CE Drac Màgic, punt de trobada de 150 infants i joves.

La Fundació Ferrer i Guàrdia, juntament amb Esplais Catalans i el Drac Màgic han estat els impulsors del projecte d’obres de rehabilitació de l’Ermita de Sant Joan de Vilanova per tal que l'esplai pogués tenir un espai que facilités el desenvolupament del seu projecte educatiu.

El març de 2010 es van iniciar les obres que han donat pas pas a un equipament de 140 metres quadrats on l'Esplai Drac Màgic continuarà la seva tasca educativa i d’implicació amb l’entorn amb la participació dels infants i joves de Vilanova i la Geltrú.

Aquesta iniciativa és fruit de la cessió per part de l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú a la Fundació Ferrer i Guàrdia i al Centre d’Esplai Drac Màgic de l’Ermita de Sant Joan l’any 2007, com a reconeixement al projecte d’esplai laic i progressista amb 20 anys d’història a la ciutat.

Assumpta, Jana, Pitu, Anna, Arcadi, Conchi, Eva... Per quan l'Ateneu laic i progressista a Vilanova? Ànims, que avui posem la primera pedra!