10 de febrer del 2010

Reunió Cultura 03-Moviment Laic i Progressista

La setmana passada ens van retrobar vells amics d'aventures estiuenques del 2004, aquell estiu que els joves del món van mirar cap a Barcelona. Les mateixes cares, una mica més vells i, probablement, més savis. En Gerard Birbe, ara com a responsable de les relacions institucionals d'ARA llibre, cooperativa membre de Cultura O3, va visitar el Moviment Laic i Progressista. L'objectiu iniciar un diàleg amb l'objectiu de generar acords de treball conjunt en matèria de publicacions.

3 motius pels quals l'MLP ha de treballar conjuntament amb Cultura 03:

- Són dels millors en el seu àmbit d'actuació i nosaltres volem construir amb els millors
- Són un grup cooperatiu i nosaltres apostem pel cooperativisme com a forma d'intervenció empresarial
- Són les persones les que fan possibles que els projectes acabin tenint valor afegit, i ambdues bandes hi ha persones amb complicitats més enllà de la relació institucional (en Joan Vidal n'és una bona peça a la seva banda)

Tot just va ser un primer contacte, si bé amb el màxim respecte i admiració pel que representen tots dos projetes en els seus àmbits d'actuació. Em quedo amb el repte del Gerard de trobar alguna persona disposada a fer una novel·la sobre Ferrer i Guàrdia...


Per saber més: Cultura 03 és un grup cooperatiu que vol dotar la cultura catalana d’una indústria cultural i de comunicació innovadora amb voluntat de lideratge, de vocació internacional i al servei de la societat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Fabian,

un plaer la reunió. Segur que poden sortir moltes coses d'aquesta trobada.

A la vostra disposició, salut!

Gerard Birbe
www.ara.cat