21 de desembre del 2010

Video "Què és la Laïcitat?" Tres coses a destacar

Aquesta tarda el Moviment Laic i Progressista ha presentat el video "Què és la laïcitat?" a l'Espai Jove de l'Eixample. Tres coses a destacar:

1. Que els nous dirigents, però sobretot els activistes, que parlen al video sobre laïcitat en saben més que el nosaltres sabíem.

2. Que l'Espai Jove de l'Eixample (La Casa Groga) és un espai genial gestionat des de joves per a la gent jove (Des del Casal de Joves Xiroc, amb el suport d'ENTORN i amb la implicació de la Coordinadora Infantil i Juvenil de l'Eixample).

3. Que per primera vegada hem estat capaços d'obtenir col·laboració altruista d'una empresa privada com ha estat La Fàbrica de la Tele.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Fabian, si us plau rectifica: Xiroc no gestiona la Casa groga, de fet amb dures penes pot fer-hi la seva activitat. Entorn va EXPULSAR a la Coordinadora de l'Espai Jove, no hi té cap implicació. De fet el primer que va fer ENTORN va ser carregar-se tota la plantilla i els projectes que duran 2 anys molt van costar d'engegar. ENTORN incompleix els bàsics del pla d'equipaments i el pla director de joventut en el seu dia a dia en la gestió de l'equipament, i s'ha posat encontra tot el teixit associatiu juvenil i infantil de l'Eixample. Han convertit un equipament amb moltíssims projectes comunitaris i educatius a una guardería d'adolescents amb vigilància. I el Casal de joves Xiroc està en una situació asfixiant desde que la CIJE no hi és. M'ha ofès bastant el teu article, entenc que per desconeixement, però em sorprèn d'un dirigent del MLP que té la seva responsabilitat en tot plegat. Vam confiar en el MLP per redreçar una situació políticament asfixiant i va ser el pitjor que va poder passar al districte. Estem en una situació molt pitjor que amb el xiringuito que hi havia quan estaves al CJB i ens vau ajudar a recuperar un projecte que sempre serà de les entitats infantils i juvenils de l'Eixample. Si us plau rectifica aquest punt del teu article, és motl dur després del que estem passant llegir una cosa així.

Jaume Balmes

Fabian Mohedano ha dit...

Em sap greu que no hagi concretat exactament el model final. Gràcies per les aportacions. Amb elles ja queda tot més clar.