8 d’octubre de 2009

13 d'octubre - Commemoració del Centenari Ferrer i Guàrdia


La Fundació Ferrer i Guàrdia es plau en convidar-nos als actes que es portaran a terme el proper 13 d'octubre en el marc de la commemoració del centenari de la mort de Francesc Ferrer.

L'objectiu és recordar i reivindicar la persona de Ferrer i el seu llegat, és per això que la varietat d'actes que formen part del projecte de Commemoració del Centenari acostarà diferents sectors de la societat civil, política i cultural catalana a la figura de Ferrer.

Entre els diversos actes que s'estan organitzant a diferents parts del territori, ens plau convidar-vos a participar en:

- l'Ofrena floral que tindrà lloc el 13 d'octubre a les 12h del migdia en el monument a Ferrer i Guàrdia situat a l'Avinguda de l'Estadi de Montjuïc. El monument va ser erigit l'any 1989 en compliment de l'acord del plenari del 23 de maig de 1932 de l'Ajuntament de Barcelona, i respon a una rèplica del que l'any 1911 es va instal·lar a Brussel·les

- Acte públic que el mateix dia 13 d'octubre a les 19.00h es farà al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona. El consistori de la ciutat de Barcelona obre les seves portes a la ciutadania per acollir una vegada més un acte en honor a Francesc Ferrer i Guàrdia

Per assistir a qualsevol dels dos actes es prega confirmar l’assistència al telèfon 93 601 16 44 o bé a l’adreça electrònica: ffg@laic.org Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra robots de spam. Necessites activar JavaScript per a poder veure-la

Adhesió al manifest en commemoració del centenari de l'afusellament de Ferrer i Guàrdia que es llegirà durant els actes i que trobareu penjat al web www.ferrerguardia.org des del qual podreu adherir-vos.

A més, en l'apartat d'activitats d'aquesta web podeu veure també altres actes que es desenvoluparan aquests dies a molts indrets.

Ens veiem el dia 13 al Monument i al Saló de Cent!