14 de febrer del 2012

Vine al Planeta SKUES!

Ahir vaig rebre aquesta nota al meu correu. Impossible resistir-se a assistir...

 VINE AL PLANETA SKUES!

Astrònoms de prestigi asseguren que aquest planeta va aparèixer gràcies al naixement d’un nou cos estel·lar a l’Univers Escolta. Va ser el 2 d’agost del 1969 quan una inesperada col·lisió de quatre cometes va crear un nou sol, una nova estrella en forma d’ocellot que il·luminaria amb força la fins aleshores fosca Galàxia de Sants. Aquell nou astre se l’identificaria inicialment com AE Skues (Astre Energètic Skues). Diferents gasos i nombrosos fragments rocosos van sorgir d’aquell important xoc i, al cap de poc temps, alguns d’aquests elements van fusionar-se a l’espai sideral creant una massa rocosa de dimensions considerables que lentament va començar a orbitar al voltant de l’AE Skues. Havia nascut un nou planeta: el Planeta Skues!

Les tecnologies aeronàutiques més avançades van permetre ràpidament poder-hi viatjar, però aquella descoberta va suscitar molt poc interès. Només uns quants van sentir-se atrets per la novetat. Els mateixos que, després de la seva primera experiència, en van tornar realment entusiasmats. Explicaven que en aquella atmosfera s’havien sentit molt a gust, que s’hi respiraven aires de joventut, de compromís, d’amistats retrobades, de bons moments viscuts... De seguida van adonar-se que allò no era fruit de la casualitat i que els unia un mateix vincle: haver treballat activament durant un període de temps en la incandescència de l’astre solar. Ara, any rera any, organitzen un viatge tots junts pels voltants del 22 de febrer, data en què l’atmosfera del Planeta Skues esdevé més pura.

Per tot això, els qui avui fem que aquest astre encara cremi amb molta energia, el ConselI d’Agrupament, ens agradaria comptar amb tu per fer plegats un viatge de curta durada al Planeta Skues. Aquí et donem les coordenades necessàries per arribar al punt de sortida:

Data:            dijous 23 de febrer de 2012
Hora:           20:00h
Lloc:            HONKY TONK Blues Bar
                    (c. Finlàndia, 45 – al costat de la plaça de Sants)
Durada:      1h / 1:30h
Viatgers:    caps i ex-caps de l’AE Skues
Modalitat:   plaer/informal (prendre una copa, un refresc...)
Motiu 1:      trobada
Motiu 2:      celebració de la Diada del Pensament Escolta
Material:     bon humor


Nota per a viatgers despistats: Planeta Skues substitueix el Sopar del Pensament Escolta que tradicionalment organitzava el Consell d’Agrupament convidant els ex-caps de l’AE Skues.


Per saber quantes persones emprendrem el viatge, agrairíem que confirmessis la teva assistència a skues@accioescolta.org