22 de setembre del 2011

Conferència inaugural del curs acadèmic de l'Escola Lliure El Sol


El proper 13 d'octubre, dia de commemoració de l'Afusellament Ferrer i Guàrdia, és el dia que donem el tret de sortida al curs acadèmic de l'Escola Lliure El Sol. De la mà de Josep Sànche-Cervelló de la Universitat Rovira i Virgili i president de l'Ateneu Republicà de Tarragona, donarem per començat el curs acadèmic 2011-2012.

Aquest any el curs acadèmic porta les novetats de l'impuls del Pla nou de la formació d'activistes amb la implantació definitiva del Programa Marta. També la segona edició del curs de creixement del Programa Teresa Claramunt per a dirigents.

Però això no s'acaba aquí, la reforma institucional i pedagògica ens portarà a impulsar els nous departaments de l'Escola que permetrà millorar la gestió del coneixement. Al voltant de 40 formadors s'han compromès ja a formar part de la nova Comissió pedagògica. Aviat us informarem dels nomenaments realitzats i dels principals compromisos que han adquirit. De moment ens quedem gaudint de l'inici del curs acadèmic, on hi està tothom convidat

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.