14 de gener del 2014

Presentació pública d'ARA ÉS L'HORA - Iniciativa per a la Reforma horària

Presentació pública d’ARA ÉS L’HORA, iniciativa que té com a missió incidir en la reforma dels horaris de manera que s'assoleixi l'adaptació a uns temps més racionals, cívics i sensibles a les necessitats quotidianes en el marc de l'impuls de la Catalunya que ve.

ARA ÉS L’HORA neix per fomentar la conversa i la reflexió amb l’objectiu de generar un consens ampli social i polític que permeti presentar estratègies concretes de transformació reals al teixit econòmic i empresarial, al Parlament de Catalunya, a la Generalitat de Catalunya, així com als governs de ciutats i pobles. És per això que la trobada és destinada a experts, periodistes i sobretot als actors que han de fer possible la consolidació del temps com a variable en la recerca de creixement i benestar quotidià, sobretot en un context de crisi i augment de la desigualtat.

La presentació tindrà lloc a la Sala Mirador del CCCB (Montalegre 5) el dimecres 29 de gener al matí, de 9:00 h. a 10:15 h. Es prega confirmació a info@reformahoraria.cat.