24 de març del 2011

Hereu i la llista del PSC: Ara, a per totes!

L'alcalde Jordi Hereu va presentar en roda de premsa la llista del PSC Barcelona i per la tarda al Consell de Federació per a les eleccions municipals del 22 de maig: “És una llista concebuda per guanyar Barcelona, per governar Barcelona, ja que reflecteix les prioritats que centraran el meu proper mandat com a alcalde”.

Aquestes prioritats són: Àrea metropolitana, solvència en la gestió macro, cultura, solvència en la gestió micro, societat i política i joventut i renovació.

Prioritat: ÀREA METROPOLITANA

Al número 2 de la llista es troba la forta incorporació del Joan Trullén, amb la que s'aporta una visió metropolitana que s'ha de potenciar els propers anys, perquè molts dels reptes de Barcelona, com el transport, passen per solucions que van més enllà dels límits administratius del municipi.

A més, Trullén aporta el seu coneixement de la producció industrial, una industria generadora de nous projectes.

Prioritat: SOLVÈNCIA EN LA GESTIÓ MACRO

La llista incorpora dues persones que han demostrat un gran rigor, solvència en efectivitat en la gestió davant la crisi.

Jordi William Carnes, en l’àmbit de la promoció econòmica; Assumpta Escarp, en matèria de seguretat, cohesió i política social.

L’experiència i professionalitat de tots dos són imprescindibles per afrontar la recuperació econòmica.

Prioritat: CULTURA

Rosa Regàs i Jordi Martí són dos referents que es complementen en l’àmbit de la cultura.

Regàs aporta una visió global i implica una clara obertura al món dels creadors, “és el clar exemple d'una Barcelona inconformista que dóna el pas fins a la poltica des de la llibertat”.

Martí ha demostrat ja la seva vàlua en l’àmbit de la gestió cultural. És un nou valor de responsabilitat de govern.

Prioritat: SOLVÈNCIA EN LA GESTIÓ MICRO

El mandat en què més s’ha invertit en els barris no s’entendria sense una sensibilitat territorial que han personificat els regidors i regidores de districte, “la proximitat als districtes ha estat una revolució silenciosa a aquest mandat”, ha destacat l'alcalde.

Imma Moraleda, Carmen Andrés, Guillem Espriu i Montse Sánchez són la garantia que en el proper mandat es mantindrà aquesta aposta per la proximitat i la millora de l’espai públic. A més, se’ls incorpora Núria Carmona, d’Horta-Guinardó.

Prioritat: SOCIETAT i POLÍTICA

La presència d’independents a la llista mostra una evident voluntat d’obrir-nos a la societat, “Barcelona s'enfronta a un debat important on se la juga i per tant hi ha gent que també se la juga per ella passant del suport al compromís”.

Exemple clar d’això, és la incorporació de Pilar Díaz, una de les persones que, des de fora del PSC i provinent del món associatiu, també ens han ajudat a construir un projecte de ciutat integrador, obert i més just. En el seu cas concret, la seva aportació ha estat decisiva en l’aposta per l’accessibilitat.

Per la seva banda, Gabriel Colomé, professor de Ciències Polítiques i exdirector del CEO, dóna gruix com a analista polític a la llista, és un actiu polític important i expressa el missatge de la unitat. “Són persones que volen formar part de l'equip que està cridat a tenir representació democràtica i institucional”.

Prioritat: JOVENTUT I RENOVACIÓ

Un pas cap a la proximitat i renovació, “El projecte de ciutat depèn de la gestió que fem avui, però també de la visió de futur i la capacitat de renovació i relleu que tenim els socialistes de Barcelona”.

Sara Jaurrieta i David Escudé aporten la seva joventut i la experiència i capacitat (en el cas de Jaurrieta, ja demostrada en els darrers quatre anys com a regidora).

En definitiva, en aquesta llista es veu el que serà un govern de persones solvents, rigoroses, eficients i valentes per afrontar els propers anys, “un equip del que em sento profundament orgullós i una llista amb una vocació claríssima per guanyar i governar”. Una llista que combina experiència i joventut; de les persones que ocupen els 15 primers llocs, la meitat són noves incorporacions. “Es tracta d’una llista d'equilibri, diversitat, unitat i d’obertura, obertura en dos sentits: interna, cap a les diferents sensibilitats que conviuen en el socialisme a Barcelona, i externa, cap a persones i col•lectius que des de fora del PSC també ens ajuden a construir Barcelona”, ha finalitzat el cap de llista del PSC Barcelona.


Font del post: www.socialistes.cat