9 de gener del 2013

Per una Catalunya forta i de progrés #avancemjunts (segon acte del Raval)



Des del moviment Avancem volem adreçar-te algunes reflexions que també hem traslladat a d’altres representants de l’esquerra política, social i cultural del nostre País. Per fer-vos arribar la nostra preocupació, probablement compartida, en relació a la situació política actual i a la necessitat d’articular una alternativa d’esquerres a les polítiques econòmiques dels darrers anys a Catalunya i al conjunt d’Europa.

Vivim instal·lats en un parany: la consciència d’una majoria progressista a Catalunya i al mateix temps la incapacitat de transformar aquesta majoria social en una majoria política. Cal sortir-nos-en d’aquest parany amb generositat i intel·ligència i amb la força que dóna el carrer, la mobilització ciutadana, les entitats i col·lectius que lluiten i estan compromesos en que les coses canviïn. Fugint dels despatxos i dels pactes de saló.

És per això que des d’Avancem us convidem a participar el proper 16 de gener  en un acte públic en el que reflexionarem sobre aquestes qüestions amb l’objectiu de traslladar la necessitat de treballar amb aquest horitzó. Un fòrum participatiu en el que hi intervindran diferents personalitats de l’esquerra política i social de Catalunya.


Acte públic

Teatre del Raval Barcelona

Carrer de Sant Antoni Abat, 12

19’00 h

16 de gener de 2013



(*) Podeu confirmar la vostra assistència a movimentavancem@gmail.com