26 d’abril del 2009

Sopar de la Fundació Pere Ardiaca



Dissabte. 21:30 h. Cotxeres de Sants. Comença el sopar anual de la Fundació Pere Ardiaca. Enguany dedicat a la Setmana tràgica (1909). Dos centenars de persones en taules rodones de 10 persones. A la taula presidencial amb en Joan Coscubiela, ja president de la Fundació Cipriano García, en Joffre Villanueva, secretari general de l'MLP i en Celes Sánchez, president de la Fundació Pere Ardiaca. Amb l'arribada dels postres comencen el repartiment dels Premis. Tot just abans, però, en Joffre Villanueva presenta el video amb coproducció de la Fundació Pere Ardiaca i la Fundació Ferrer i Guàrdia. Trobo a faltar en Juanma Patón, la Laia Forné, el Fidel González, el Sandro Maccarrone, la Mireia Mora... En Celes argumenta que la crisi ha fet que molta gent no hagi anat al sopar. Suposo que el València-Barça també haurà tingut a veure. També em sorprèn veure el Manel Delgado a la taula del costat.

Tal com defineixen al seu lloc web, la Fundació Pere Ardiaca, és una entitat sense ànim de lucre i de caràcter social i cultural fundada el 26 de gener de 1987 pel Partit dels i les Comunistes de Catalunya, és un centre de debats, estudis, investigacions i projectes socials, amb la finalitat de contribuir a la discussió i elaboració de propostes alternatives a l’actual sistema neoliberal; contribuir al desenvolupament d’un projecte emancipador a Catalunya i desenvolupar quatre valors fonamentals: llibertat, solidaritat, igualtat i fraternitat.

A les 00:00 h. sortim rumb a l'aniversari de la Diputada Ortiz al seu estimat barri de Sant Andreu. Però això ja no és cosa d'aquest blog...