27 de gener del 2010

Cap a Ponent i l'Alt Pirineu i l'Aran!

Avui hem rebut resposta d'en Amador Marquès, cap de Gabinet del Síndic d'Aran, a una petició de reunió amb el Moviment Laic i Progressista. La reunió amb en Paco Boya serà el dia 1 de març a Vielha, a la seu del Conselh Generau. Comencem a aspirar a ser una entitat representativa al conjunt del país.

L'operació territorial de l'MLP ens porta a encetar aquest any la segona fase del Pla d'intervenció al Camp de Tarragona i la primera fase a les comarques de Lleida i l'Alt Pirineu i Aran.

És només una intuïció, res científic, però tinc la sensació que l'expansió de l'MLP més enllà de les àrees metropolitanes de Barcelona i Tarragona, ens pot portar sorpreses agradables.

En tot cas, l'1 de març constituirà una fita impensable fa uns anys a l'organització. Si bé, la intuïció del Comitè d'Acció Laica, òrgan de govern de l'MLP, aposta decicidament per fer arribar l'ideari a totes aquelles persones que, a hores d'ara, se senten moviment laic i progressista en minúscules, és a dir en el sentit ampli, i fer-los partíceps del Moviment Laic i Progressista.