16 de gener del 2011

Com cada any. Col·laboració de Xavier Peralta a "Qüestió de competències"

Me identifico con los objetivos y compromisos del equipo, mostrando voluntad por… sí, ja sé com acaba la frase, com cada any. Se suposa que he de marcar A menudo o si poso una “X” a Siempre el meu cap hi estarà d’acord? Tant és, ni tant sols tindrem una entrevista en condicions per saber què hi penso. Deu minuts, per donar-me el feedback, com diu ell i apa, el següent, que vol ploure. El pitjor de tot, mai sabrà si realment disposo de tot el que necessito per fer la meva feina. Això sí, el correu electrònic per recordar-me que ompli el qüestionari… no, d’això no se n’està.

y planifico actividades para mantener mi nivel de aprendizaje continuo. Tres anys proposant a recursos humans fer aquell curs de 30 hores i sempre la mateixa resposta. No se encuentra dentro del paquete formativo previsto en la detección de necesidades del presente año. En canvi, el curs d’anglès subvencionat de cada any no me’l perdo mai. Llàstima que les relacions més internacionals que mantinc en el meu lloc de treball siguin amb Santiago de Compostela.

Realizo propuestas para la mejora y actualización de los procedimientos y métodos existentes. Però si no hi ha canals reals per a implementar-ne! En tot cas, no en tinc temps, si sóc del tot sincer. A veure si revisen per fi les càrregues de treball. Ens toca fer tasques dels de Logística i també de Compres, no és normal. Llavors, marco A veces? Políticament correcte, sí, a veure què hi pensa. Més d’una vegada he tingut la fantasia de marcar les respostes tot dibuixant el perfil de la Costa Brava. L’any que ve no em tallo, no.

Evaluación del desempeño. Com cada any.


Xavier Peralta, des de la secció del bloc: "Qüestió de competències"