31 de gener del 2011

Orgull laic ja és aquí: www.orgull-laic.cat

Demà dimarts 1 de febrer es presenta a Barcelona el Manual de Campanya 'Orgull Laic'. El Manual ha estat impulsat per Esplac, Acció Escolta de Catalunya, Casals de Joves de Catalunya i Ateneus Laics i Progressistes, les quatre entitats de base del Moviment Laic i Progressista.

L'objectiu del l'Orgull Laic és dotar a les entitats d'un instrument que els doni resposta als seus principals reptes i necessitats, de forma que són aquestes les protagonistes i les beneficiàries de les accions proposades. Es tracta d'un manual que pretén ajudar transformar les associacions laiques per tal que puguin assolir els seus objectius en els àmbits de reconeixement social, espais i locals associatius i finançament.

La presentació del Manual es farà demà dimarts a les 19h. a la seu de la Direcció General de Joventut (c/ Calàbria, 147).

Hi intervindran: Toni Reig, director General de Joventut i Xavier Peralta, autor del Manual. A l'acte també faran una breu intervenció Marc Cases, Anna Morancho, Helena Giner i Jaume Pieres, presidents/es respectivament d'Esplac, Acció Escolta de Catalunya, Casals de Joves de Catalunya i Ateneus Laics i Progressistes.

A part del Manual, com que volem que el procés sigui dinàmic, hem obert un espai web que ha de servir per a què el manual vagi creixent amb les aportacions que hi facin els esplais, els agrupaments, els casals i grups de joves i els ateneus.

1 comentari:

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.