3 de desembre del 2010

horaris europeus per veure 2manydjs a BCN

Ahir vaig anar a veure els 2manydjs, entre d'altres, al Sant Jordi Club amb motiu dels 20 anys de la Sala Razzmatazz. Si algú es creu que aquest post és per fer una crítica musical que deixi de llegir. No en tinc ni idea, el meu és un perfil baix de crític musical. Voldria destacar el format de l'espectacle pel que fa als horaris. L'obertura de portes va ser a les 20:00 h. i a les 03:00 h. la festa ja s'havia acabat (un total de 7 hores de música). En primera instància vam comentar amb els amics que s'havien quedat curts i que potser haurien d'haver programat fins les 06:00 h. Però ben bé no és així si tenim en compte que comença a les vuit del vespre. A Espanya, per exemple, al Sonar, el FIB o el ja extingit Summercase, els grups interessants comencen a partir de la una o les dues de la matinada, acabant a les sis o set de la matinada. I les discoteques tres quarts del mateix (00:00 h. - 6:00 h.) i comencen a omplir-se a partir de les dues de la matinada. A Londres, els festivals urbans comencen a les 15:00 h. i a les 23:00 h. com a molt tard ja han acabat. La convocatòria d'ahir és una demostració que és possible racionalitzar els horaris al nostre país. Només és qüestió de voluntat i de sentit comú.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Aquí a Austràlia 3/4 del mateix, a les 22h. tota a casa... Fet que genera que a les 18h ja hi hagi gent èbria pels carrers...

Fabian Mohedano ha dit...

Això ens va passar l'altre dia amb el Programa de la Teresa Claramunt a Brusel·les. Curiós veure gent desfassada pels carrers a les deu de la nit... ;)

Per cert, estàs preparat per fer el Programa d'Acollida Teresa Claramunt a partir del gener???